Είναι γεγονός ότι τα χαλιά είναι ένα πολύ σημαντικά για κάθε σπίτι αφού εκτός από το γεγονός ότι μας επιτρέπει να διακοσμήσουμε τον χώρο μας όπως εμείς θέλουμε, παγιδεύει επίσης και ένα μεγάλο μέρος των μικροοργανισμών που βρίσκονται στον αέρα και είναι βλαβεροί για την δική μας υγεία αλλά και για την υγειά της οικογένειάς μας. Για αυτό το λόγο είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο σωστός καθαρισμός και συντήρηση τους.

suntirisi-xalionΟ συχνός καθαρισμός χαλιών που βρίσκονται στο σπίτι σας με ηλεκτρική σκούπα εκτός από το γεγονός ότι καθαρίζει τα χαλιά σας, βελτιώνει σημαντικά την εμφάνισή τους και επιμηκύνει την διάρκεια ζωής τους. Καθαρίστε τα χαλιά σας τουλάχιστον μια φορά κάθε εβδομάδα χρησιμοποιώντας ηλεκτρική σκούπα και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία από όπου διέρχεται πολύς κόσμος.

Αφιερώστε αρκετό χρόνο στον καθαρισμό των χαλιών σας με ηλεκτρική σκούπα καθώς μόνο ένα πέρασμα πολλές φορές δεν είναι αρκετό, και χρειάζεται να περάσετε το ίδιο σημείο πολλές φορές αφού η βρωμιά και η σκόνη βρίσκονται στο κατώτερο μέρος του χαλιού. Επίσης καλό θα ήτανε να βάλετε μαγειρική σόδα στις σακούλες περισυλλογής για να ξεφορτωθείτε τις δυσάρεστες οσμές.

Όπως είπαμε και προηγουμένως το σκούπισμα είναι πολύ σημαντικό για την καθαριότητα και συντήρηση των χαλιών σας αλλά πολλές φορές αυτό δεν είναι αρκετό για να διατηρήσετε τα χαλιά σας σε τέλεια κατάσταση και χρειάζεται να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία καθαριστή χαλιών. Τα ταπητοκαθαριστήρια Biotapitokatharistiria τα οποία συνδυάζοντας την πολυετή πείρα με τη διαρκή ενημέρωση πάνω στις νέες μεθόδους και τα σύγχρονα υλικά καθαρισμού, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στο σπίτι ή στο εργασιακό περιβάλλον.

Επιστροφή