Σχεδιασμένο να καθαρίζει και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των χαλιών - μοκετών σας

katharismos_tapi

  • Τα χαλιά - μοκέτες διατηρούν άριστη την εμφάνισή τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
  • Μία σειρά προϊόντων, δυο εύκολα και απλά βήματα στη συντήρηση και τον καθαρισμό
  • Προϊόντα σχεδιασμένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα
  • Τεχνολογία ONT™ (Odor Neutralizing Technology) για αποτελεσματική εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών
  • Μοναδικές μέθοδοι για εξαιρετικά αποτελέσματα

Τα χαλιά και οι μοκέτες διατηρούν άριστη την εμφάνισή τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
Επειδή η καλή εμφάνιση των χαλιών - μοκετών σας απειλείται καθημερινά από τη σκόνη και τους ρύπους, η JohnsonDiversey έχει αναπτύξει ένα απλό και αποτελεσματικό πρόγραμμα συντήρησης και καθαρισμού ώστε τα χαλιά και οι μοκέτες σας να δείχνουν σαν καινούρια, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Αυτό το μοναδικό και απλό σύστημα τριών βημάτων περιγράφει τη μέθοδο, τα μηχανήματα και τέλος, τα προϊόντα που χρειάζεστε για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις για τη φροντίδα των χαλιών - μοκετών σας. Αφαίρεση σκόνης, εξουδετέρωση δυσάρεστων οσμών, αφαίρεση τοπικών λεκέδων, αναζωογόνηση ή βαθύς καθαρισμός, αντιμετωπίζονται όλα γρήγορα και εύκολα.

Μοναδικές μέθοδοι για εξαιρετικά αποτελέσματα
Η εφαρμογή, καθαρισμού με ξηρό αφρό είναι μια μοναδική μέθοδος, που σας βοηθά να επιτύχετε γρήγορα, αποτελεσματικό καθαρισμό. Είτε απʼ ευθείας με την μηχανή TASKI Swift 35 είτε με περιστροφική μηχανή εφοδιασμένη με συσκευή αφροπαραγωγού, ο παραγόμενος αφρός σε συνδυασμό με τη μηχανική δράση της βούρτσας, είναι τόσο ξηρός που καθαρίζει χωρίς να διαβρέχει, επιτρέποντας έτσι, την επανέναρξη λειτουργίας του χώρου σε μόλις 2 ώρες κατά μέσο όρο!

Ένα εμπορικό σήμα Tapi, τρία εύκολα στην εφαρμογή βήματα συντήρησης και καθαρισμού
Όλα τα προϊόντα της JohnsonDiversey για τη φροντίδα των χαλιών - μοκετών φέρουν την εμπορικό σήμα Tapi. Τα προϊόντα μπορούν να αναγνωριστούν με μια ματιά, από τη χρωματική κωδικοποίηση ανοιχτού πράσινου χρώματος, που βοηθά στην αποφυγή λάθους κατά την εφαρμογή.