Στα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean πάντα προσέχουμε την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε πάντα οικολογικά προϊόντα καθαρισμού χαλιών φιλικά προς το περιβάλλον, των άνθρωπο αλλά και τα κατοικίδια ζώα.
Πάντα χρησιμοποιούμε οικολογικά απορρυπαντικά είτε καθαρίσουμε τα χαλιά στον χώρο μας είτε κάνουμε επιτόπου καθαρισμό μοκετών, σαλονιών, σκαφών κ.α. σε όλη την Αθήνα στις καλύτερες τιμές
Η πολυετής εμπειρία μας στον καθαρισμό χαλιών μας έχει δείξει ότι μπορούμε να πετύχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα με την χρήση οικολογικών απορρυπαντικών χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση σκληρών απορρυπαντικών.
Πολλά ταπητοκαθαριστήρια χρησιμοποιούν απορρυπαντικά με υψηλό pH διότι έτσι υποτίθεται ότι πετυχαίνουν ένα πεντακάθαρο χαλί, με λιγότερο κόπο και σε μικρότερο χρονικό διάστημα αλλά, αυτό δεν είναι αυτό που χρειάζεται το χαλί σας και ούτε αυτό που επιθυμείτε εσείς για εσάς και την οικογενιά σας.

Εμείς χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά της Johnson (περισσότερες πληροφορίες εδώ)

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ: ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΑΛΙΩΝ

Καθαρισμός χαλιών Ταπητοκαθαριστήρια Αθήνα Expert Clean

Το πλύσιμο κάθε χαλιού γίνεται με απόλυτο σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του και κάτω από τις ιδανικότερες γι' αυτό συνθήκες.

Καθαρισμός χαλιών

Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία παραλαβής τους, τα χαλιά σας πλένονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με την καταλληλότερη μέθοδο και με ουδέτερα αντιαλλεργικά απορρυπαντικά που σέβονται τα πολύτιμα χαλιά σας, αλλά και το περιβάλλον.

Η απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία αυτή, εξασφαλίζει βαθύ αντιμικροβιακό καθαρισμό, προστατεύοντας παράλληλα τις ίνες και τα χρώματα του χαλιού σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ: ΞΕΒΓΑΛΜΑ - ΣΤΥΨΙΜΟ

Καθαρισμός χαλιών Ταπητοκαθαριστήρια Αθήνα Expert Clean

Ο τρόπος ξεβγάλματος είναι εξίσου προσεκτικός, και λεπτομερής, αφού η μεγάλη ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε, απομακρύνει και το τελευταίο ίχνος σκόνης. Τέλος, το ειδικό φυγοκεντρικό: μηχάνημα στυψίματος αποβάλλει, χωρίς καθυστέρηση, όλο το νερό, αφήνοντας μόνο λίγη υγρασία και αποκλείοντας έτσι την πιθανότητα να ξεβάψει οποιοδήποτε χαλί. Κατά αυτόν τον τρόπο, τα κρόσσια του χαλιού γίνονται ολόλευκα χωρίς να φθείρονται.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ: ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΧΑΛΙΩΝ

Καθαρισμός χαλιών Ταπητοκαθαριστήρια Αθήνα Expert Clean

Τα ευαίσθητα χαλιά σας στεγνώνουν μακριά από τις επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου, διατηρώντας τα χρώματα τους αναλλοίωτα και ζωντανά.
Ταυτόχρονα, μένουν στα στεγνωτήρια μας για όσο ακριβώς χρόνο χρειάζονται, έτσι ώστε να είναι τελείως, στεγνά όταν συσκευαστούν.