Γνωρίζατε ότι τα στρώματα μετά από λίγες μόλις ημέρες γεμίζουν σκόνη και μικροοργανισμούς, όπως τα ακάρεα, που τα καθιστούν ακατάλληλα για χρήση και επικίνδυνα για όσους πάσχουν από αλλεργίες; Τα ακάρεα θρέφονται από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τον ιδρώτα, ενώ ειδικά στις υψηλές θερμοκρασίες πολλαπλασιάζονται με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς. Το ότι δεν τα βλέπουμε δεν σημαίνει δυστυχώς ότι δεν υπάρχουν!

Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό; Ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση, για να προστατεύσουμε τα παιδιά και τους ευπαθείς οργανισμούς από αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα. Διότι η σωστή πρόληψη ενάντια στα ακάρεα και τη σκόνη θα μας επιτρέψει να κοιμόμαστε σε ένα καθαρό περιβάλλον και να απολαμβάνουμε έναν ήρεμο ύπνο!

βιολογικος καθαρισμος στρωματων

Τα ταπητοκαθαριστήρια Biotapitokatharistiria αναλαμβάνουν το βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων σας σε οποιοδήποτε χώρο θελήσετε. Με οικολογικά καθαριστικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον ανθρώπινο οργανισμό, εγγυόμαστε καθαρά στρώματα στις καλύτερες τιμές!

Δεν χρειάζεται να κουβαλήσετε το στρώμα, για να μας το φέρετε. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας έρχεται στο χώρο σας άμεσα και απαλλάσσει τα στρωματά σας από σκόνη, λεκέδες, δυσάρεστες οσμές και βλαβερούς μικροοργανισμούς.

Είμαστε στη διάθεση σας οποτεδήποτε το ζητήσετε, 12 μήνες το χρόνο για βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό στρωμάτων σε σπίτια, ξενοδοχεία και οποιοδήποτε άλλο χώρο!