Και ποιος δεν λατρεύει την αίσθηση θαλπωρής και ζεστασιάς που δίνουν τα χαλιά στο σπίτι μας! Αν, όμως, μπορούσαμε να δούμε με γυμνό μάτι τη σκόνη και τα ακάρεα που έχουν συγκεντρωθεί σε αυτά μετά από ένα χειμώνα χρήσης, ίσως να αναθεωρούσαμε…

καθαρισμος χαλιων στο σπιτιΦυσικά, δεν χρειάζεται να αποχαιρετήσουμε τα αγαπημένα μας χαλιά και να αφήσουμε γυμνά και άχαρα τα δωμάτια. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας βαθύς και αποτελεσματικός καθαρισμός χαλιών, ο οποίος μπορεί να γίνει στο σπίτι σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Για να μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή χωρίς ενδοιασμούς!

Στα ταπητοκαθαριστήρια Biotapitokatharistiria αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό χαλιών στο σπίτι αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο 12 μήνες το χρόνο στις καλύτερες τιμές. Είτε πρόκειται για το σπίτι, το γραφείο, το εξοχικό, ακόμη και το σκάφος σας, εξειδικευμένοι συνεργάτες μας ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για τη φροντίδα και τον καθαρισμό των χαλιών σας.

Αρκεί μια κλήση στην εταιρεία μας και άμεσα θα κανονίσουμε τη συνάντηση στον τόπο και το χρόνο που εσείς θα μας υποδείξετε.

Για τον καθαρισμό χαλιών, χρησιμοποιούμε υλικά φιλικά προς το περιβάλλον που καθαρίζουν σε βάθος αλλά και σέβονται τα χαλιά σας, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την υγεία σας και δεν επιβαρύνουν τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και τα κατοικίδια ζώα με βαριά χημικά.

Προϋπόθεση για τον ιδανικό καθαρισμό χαλιών στο σπίτι είναι να μην υπάρχουν εύθραυστα αντικείμενα στο χώρο, να έχουν απομακρυνθεί τα έπιπλα και να μην βρίσκονται στο δωμάτιο παιδιά ή κατοικίδια ζώα. Όλα τα υπόλοιπα τα φροντίζουμε εμείς κι εσείς απολαμβάνετε ασύγκριτη καθαριότητα στο χώρο σας όλο το χρόνο!