Τα χαλιά μας στολίζουν, ζεσταίνουν και «ντύνουν» το σπίτι μας, δίνοντάς του στυλ και θαλπωρή. Γι’ αυτό η επιλογή τους θα πρέπει να είναι προσεκτική, έτσι ώστε να είναι φτιαγμένα από καλής ποιότητας υλικά, που θ’ αντέξουν στο χρόνο.
Εξίσου προσεκτική θα πρέπει να είναι και η επιλογή του ταπητοκαθαριστηρίου που θ’ αναλάβει τον καθαρισμό και την φύλαξή τους, για να διατηρηθεί και να μεγαλώσει η αξία τους. Γιατί ένα καλοσυντηρημένο χειροποίητο χαλί γίνεται πιο πολύτιμο με την πάροδο του χρόνου, αφού μετατρέπεται σε αντίκα. Έτσι καλό θα ήταν να αποφεύγουμε να γίνονται οι καθαρισμοί χαλιών, ιδιαίτερα των χειροποίητων, στο σπίτι, όπου ένα λάθος στη μέθοδο ή στη χρήση του απορρυπαντικού μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά. Ακόμη και το στέγνωμα, χωρίς τα ειδικά φυγοκεντρικά μηχανήματα, προκαλεί ζημιά στα χρώματα και βλάπτει το χαλί σας.

Στα εξειδικευμένα ταπητοκαθαριστήρια Biotapitokatharistiria τα χαλιά σας θα βρουν τη φροντίδα που τους αξίζει, φροντίδα την οποία εγγυάται και το επίσημο Σωματείο Ταπητοκαθαριστών «Η Αττική», του οποίου η εταιρία μας είναι μέλος.

Επιστροφή